Particles Website

Media Advies

Succesvol inzetten van media

Elk bedrijf wil zich onderscheiden van zijn concurrenten. Je kunt dit op verschillende manieren bereiken, maar dan is het wel van belang een plan met bijbehorende strategie te hanteren. Want wat is de beste manier om zo succesvol mogelijk in de markt te bewegen?

'Een goede voorbereiding is het halve werk' vinden wij. We helpen bedrijven en organisaties daarom bij een goed doordacht plan en zorgen er met onze jarenlange ervaring en creativiteit voor dat kansen ook daadwerkelijk benut worden.

Wij ondersteunen met de volgende diensten:

  • Quickscan website
  • Mediaplan opzetten
  • Creatieve brainstormsessies
  • Ondersteuning bij media-uitingen
Image
Mediaplan

Mediaplan

Welke instrumenten en middelen heb je nodig om je doelgroep effectief en efficiënt te bereiken? Wij helpen een passend mediaplan op te zetten met actiepunten voor het komende (half)jaar.

Vraag informatie aan
Brainstormsessie media

Brainstormsessie

Met behulp van een brainstorm brengen we in kaart wat de kernwaardes zijn van het bedrijf en wat de wensen zijn met betrekking tot de media uitingen van het bedrijf en de gewenste doelen.

Vraag informatie aan
Brainstorm

Media ondersteuning

Het is niet altijd mogelijk om alle media-uitingen binnen de organisatie zelf te regelen. Daarom ondersteunen wij bedrijven op het gebied van online en offline media. Vanaf enkele uren in de maand kunnen wij een organisatie op mediagebied ondersteunen.

Vraag informatie aan