Particles Website

Quickscan website

De slimste start voor een betere website

Persoonlijke quickscan met tips en adviezen van 3 specialisten

Is dit voor jou hét moment om je website onder handen te nemen? Wil je aan de slag maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Zorg dat je jouw tijd (en geld) goed besteedt. Start met een inventarisatie van verbeterpunten en bepaal de beste volgorde om hiermee aan de slag te gaan. Wij helpen je hierbij. 

  

Samenwerking met BURO|1812

Een goed begin van jouw webproject is het halve werk. Bepaal eerst wat je aan wilt pakken. Om dit goed en snel in kaart te brengen biedt Buro In Petteau een quickcan aan. Dit doen we in samenwerking met Geralda Kadiks van BURO|1812. Geralda is tekstschrijver met oog voor strategie. Door onze krachten te bundelen kom jij verder.

 

Wat krijg je?

Wat is er sterk aan jouw website en wat heeft aandacht nodig? Een website is zo sterk als de zwakste schakel. Kijk daarom verder dan alleen vormgeving, techniek en gebruikersvriendelijkheid. Ook de tekten op jouw website zijn belangrijk.

  • Jouw persoonlijke quickscan geeft antwoord op de volgende vragen:
  • Kan een bezoeker snel vinden wat hij zoekt?
  • Komt jouw boodschap goed over in de teksten?
  • Hoe is de totale uitstraling van jouw website?
  • Passen de beelden bij het verhaal dat je vertelt?

 Onze indrukken van jouw website vatten we samen in een compact en overzichtelijk verslag van circa een A4’tje met tips en adviezen. Natuurlijk is onze quickscan vrijblijvend en bepaal je zelf of je iets met onze bevindingen doet.

 

Jouw investering

 Voor het advies van 3 specialisten vragen we een bedrag van 95 euro (ex btw). Wil je meer ondersteuning? Dan maken we nieuwe afspraken. Voor aanvullende werkzaamheden brengen we je graag in contact met mensen uit ons netwerk. Denk bijvoorbeeld aan een fotograaf.

 

Ook aan de slag?

Kies je ook voor een vliegende start van jouw webproject? Vraag dan jouw persoonlijke quickscan aan. Heb je eerst nog vragen? Laat het ons weten. 

 

Image

Over Geralda


Geralda is een vertrouwde samenwerkingspartner die communicatievraagstukken op een praktische manier benadert. Ze gaat net als wij voor een goed eindresultaat op basis van de (financiële) mogelijkheden. In de afgelopen 10 jaar werkten we samen aan uiteenlopende webprojecten voor grote en kleinere organisaties. Van interieurspecialist en glazenwasser tot hypotheekbank en privacyspecialist. Kijk voor meer informatie op www.buro1812.nl.

 

Mediaplan

Mediaplan

Welke instrumenten en middelen heb je nodig om je doelgroep effectief en efficiënt te bereiken? Wij helpen een passend mediaplan op te zetten met actiepunten voor het komende (half)jaar.

Vraag informatie aan
Brainstormsessie media

Brainstormsessie

Met behulp van een brainstorm brengen we in kaart wat de kernwaardes zijn van het bedrijf en wat de wensen zijn met betrekking tot de media uitingen van het bedrijf en de gewenste doelen.

Vraag informatie aan
Brainstorm

Media ondersteuning

Het is niet altijd mogelijk om alle media-uitingen binnen de organisatie zelf te regelen. Daarom ondersteunen wij bedrijven op het gebied van online en offline media. Vanaf enkele uren in de maand kunnen wij een organisatie op mediagebied ondersteunen.

Vraag informatie aan