Het team van Buro In Petteau

Buro in Petteau is een grafisch ontwerpbureau in Alphen aan de Rijn

Onze passie voor grafisch ontwerpen resulteert in stijlvolle huisstijlen en aantrekkelijk websites. Maar ook voor prikkelende campagnes, unieke brochures en onderscheidende concepten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit grafisch ontwerpers, functioneel ontwerpers en webontwikkelaars.

Wij bouwen aan sterke merken

Buro in Petteau wil uw bedrijf een stap verder helpen. Wij geven gedegen advies over bedrijfspositionering. Daarnaast produceren wij crossmediale campagnes. Wij gaan op zoek naar de doelstelling van uw bedrijf en geven vorm aan uw bedrijfsidentiteit.

Buro in Petteau kijkt naar de wensen van de klant. Daarom hanteren wij een persoonlijke benadering. De uitstraling en boodschap van uw onderneming vertalen wij naar succesvolle producties.

Wij houden rekening met vragen als:

  • Sluit uw huisstijl aan bij de bedrijfsidentiteit?
  • Past uw logo nog in de huidige tijd?
  • En is uw website toegankelijk en makkelijk vindbaar?

Door een sterke bedrijfsidentiteit te creëren, kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie.

Buro In Petteau concreet

Het ontwerpen van websites is onze specialiteit. Wij letten op de webtoegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van een website. Maar ook voor een nieuwe identiteit van uw organisatie, een pakkende brochure of ander grafisch concept staat Buro in Petteau voor u klaar.