Particles Website

Over ons

Kennis = kwaliteit

Buro In Petteau is gespecialiseerd in de realisatie van creatieve technologie en offline uitingen. Nauwe samenwerking met klanten, focus op een blije eindgebruiker en robuuste oplossingen zijn belangrijke pijlers van onze werkwijze.

Op die manier verheugen we al sinds 2006 onze klanten met interactieve websites, creatieve huisstijlen, slimme e-learning en geavanceerde webapplicaties.

Image
Image

Optimale web experience

Wij geloven dat kennis en analytisch vermogen bepalend zijn voor een optimale ervaring op het web. Eerlijk advies over hoe we op realistische wijze het verschil kunnen maken. Onze klanten op een duurzame manier succesvol maken, dat is ons uitgangspunt!

Het team

Margje Willemsen, MA Bdes

Initiatiefneemster en creatieve brein achter Buro In Petteau. Studeerde eerst Grafische Vormgeving & Typografie (Bdes) aan de Kunstacademie in Den Haag en daarna Nieuwe Media & Digitale Cultuur (MA) aan de Universiteit Utrecht. Creatief en een tikkeltje alternatief. Zorgt ervoor dat bedrijven een geweldige (unieke) uitstraling krijgen vanwege haar frisse blik op de wereld. Haar guilty pleasure: doet aan font shopping. Valkuil: altijd perfectionistisch, ook als het écht niet moet.

Hinse van Dijk, MSc

Mede-oprichter en -eigenaar van Buro In Petteau. Studeerde Informatiekunde (BSc) en Business Informatics (MSc) aan de Universiteit Utrecht. Houdt zich al sinds zijn whizzkid-periode al bezig met het maken van websites. Focust zich altijd het liefst op een perfecte gebruikerservaring. Heeft iets met snorren. Regelt de retrogames bij de DoMiBo. Valkuil: neemt vastbijten in projecten soms iets te letterlijk.

Janne van Hooff, Bdes

Grafisch ontwerpster bij Buro In Petteau. Janne heeft Grafische Vormgeving & Typografie (Bdes) aan de Kunstacademie in Den Haag gestudeerd.

Peter van Sark

Multi-inzetbaar teamlid bij Buro In Petteau. Heeft de unieke gave om zowel grafisch als technisch aangelegd te zijn. Gebruikt moeiteloos in 1 zin de begrippen PHP en PMS. Is een echte family man. Houdt van flipperkasten en kijkt graag horror B-films. Valkuil: is slecht in Pitfall.
Image

Onze expertise & focus

Websites100%
Huisstijlen90%
E-learning90%
Webapplicaties80%
0
tevreden klanten
0
jaar ervaring
0
succesvolle projecten
0
terugkerende klanten