E-learning

E-learning heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele klassikale trainingen. Het stelt studenten in staat om op hun eigen tempo te leren en op elk moment van de dag of nacht toegang te hebben tot lesmateriaal. E-learning is vaak flexibel en kan worden aangepast aan de individuele behoeften en leerstijlen van studenten. Bovendien kan e-learning kostenbesparend zijn, aangezien er geen reiskosten, verblijfskosten of lesmateriaalkosten zijn verbonden aan traditionele klassikale trainingen.

Het biedt ook de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen vanuit het comfort van thuis of op de werkplek. E-learning is daarom een ​​handige en effectieve manier geworden om te leren en te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied.

Diverse vormen van E-Learning

Wij hebben ervaring met diverse e-Learning systemen en middelen zoals: Moodle, educatieve animaties, Articulate trainingen en slimme mobiele learning platformen.

E-learning Moodle

Wat wij maken

  • Onze websites bewegen mee met de laatste ontwikkelingen.

  • (Complexe) bedrijfsinformatie visueel helder maken.

  • Robuust inrichten en mooi weergeven van slimme e-learning.

  • Zorgen uit handen nemen van websitebeheer en -onderhoud.

  • Ingewikkelde boodschappen eenvoudig overbrengen.

  • Hoe blijf je als bedrijf modern en adequaat zichtbaar, zowel online als fysiek?

Vraag een demo aan

Door leerstof als korte kennisquizjes aan te bieden op een smartphone, zorgt het spelelement van de app ervoor dat studeren en leren eindelijk weer aantrekkelijk wordt. Spelenderwijs leren is immers leuker en veel langer vol te houden. Vraag een demo aan voor een E-learning Quiz app.

De mogelijkheden op een rij

Gamification - E-learning

Gamification

Leren zonder moeite, kort en krachtig. Een module duurt 1 minuut. Het speelt als een leuke kennisquiz. E-learning kun je inzetten om spelenderwijs te leren!

E-learning - Moodle

Moodle (LMS)

Moodle is een open-source leermanagementsysteem (LMS) waarmee educatieve instellingen en organisaties online cursussen kunnen maken en beheren.

E-Learning - Articulate trainingen

Articulate training

Articulate Storyline 360 is een krachtige tool waarin je de mooiste interactieve online cursussen en e-learnings kunt maken voor web en mobiel.

Voorbeelden van animaties

Informatieve animaties

Het gebruik van animaties kan heel effectief zijn bij het creëren van e-learning materiaal. Animaties kunnen complexe ideeën en processen op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier uitleggen.

Animatie op maat voor e-learning

Schrijvende robots: Het schrijven van cijfers uitgelegd in een animatie door een schrijfrobotje; zo is leren schrijven heel erg leuk.

E-Learning animatie op maat
E-Learning - Schrijvende Robots animaties

Wil je graag animaties in jouw lespakket gaan gebruiken?

Maar zijn er geen geschikte animaties voor handen? Geen probleem! We kunnen dan een animatie op maat maken met de juiste stijl en lesstof. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Schrijvende Robots - E-learning