Onze partners

Succesvol samenwerken

Wij geloven dat het als bedrijf verstandig is om te focussen op de gebieden waar je echt goed in bent. Daarom werken we al jaren nauw samen met een fijne groep ketenpartners die ons aanvullen daar waar onze kennis op houdt.

Zo’n samenwerkingsverband komt niet zomaar tot stand. Een persoonlijke klik, prettige onderlinge werkwijze en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze – inmiddels – jarenlange succesvolle samenwerkingen.

Dat doen we met een zeer divers gezelschap. Van tekstschrijver tot IT- beheerder.

Grafisch partner Inzet
Tweereclame - Bestickeraar
Kology - IT Beheerder
Knowitall
Samenwerkingspartner Turquoise Ontwerp
Bizzerd - Digitaal visitekaartjes
Buro 1812 - Tekstschrijver
Yvonne Fotografie

Ons verhaal

Sinds de oprichting van Buro In Petteau in 2006 door Hinse van Dijk en Margje Willemsen, streven we ernaar om succesvolle en vernieuwende projecten te realiseren voor onze gewaardeerde klanten. Vanuit ons prachtige monumentale pand, ‘Vaartzicht’, gevestigd in Alphen aan den Rijn, bieden wij eerlijk advies en leggen we de nadruk op realistische en duurzame oplossingen die daadwerkelijk het verschil maken.

Met een brede expertise op het gebied van weboplossingen, logo-ontwerp, verpakkingen, brochures en huisstijlen, hebben we diverse projecten uitgevoerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Van het ontwikkelen van e-learning systeem voor een ziekenhuis tot het creëren van een visuele identiteit voor een kapperszaak, we hebben ervaring in uiteenlopende sectoren.

Buro In Petteau - kantoor

Over Buro In Petteau

Buro In Petteau - Wilhelminalaan 2

Kennis maken

Start je met een nieuw bedrijf? Nieuwe website nodig? Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Mail of bel ons voor een afspraak.

Onze werkwijze

Lees meer over onze werkwijze en bekijk de FAQ.

In Petteau staat voor…

Icoon Creativiteit

Creatieve oplossingen

Wij denken in mogelijkheden

Icoon Doeltreffend

Resultaatgericht

Efficiënt & doeltreffend

Icoon Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Een goed gesprek & meedenken

Icoon Opstarten

Een succesvolle start

Nieuw merk in de markt zetten