Websiteonderhoud & beheer

Websiteonderhoud omvat verschillende taken en activiteiten die worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat een website correct functioneert, up-to-date is en aantrekkelijk blijft voor bezoekers.

Enkele belangrijke aspecten van websiteonderhoud zijn:

 • ITechnische updates

  Het installeren van updates voor het contentmanagementsysteem (CMS), plugins, thema’s en andere softwarecomponenten die worden gebruikt om de website te beheren.

 • IInhoudsbeheer

  Het bijwerken en beheren van de inhoud op de website, inclusief het toevoegen van nieuwe pagina’s, het bewerken van bestaande inhoud, het uploaden van afbeeldingen en video’s, het bijwerken van productinformatie en het controleren van de juistheid van de inhoud.

 • IFunctionele verbeteringen

  Het uitvoeren van wijzigingen en verbeteringen aan de functionaliteit van de website op basis van gebruikersfeedback of veranderende zakelijke behoeften.

Onderhoudscontract

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig. daarom werken wij met voordelige onderhoudspakketten. Afhankelijk van de wensen zorgen wij voor updates, beveiliging & inhoudsbeheer.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Updaten websites & onderhoud

Website onderhoud uitbesteden

Geen zin? Geen tijd? Of toch te complex om het websiteonderhoud zelf te doen? Vraag meer informatie aan over de mogelijkheden via ons contactformulier.

Wat wij maken

 • Onze websites bewegen mee met de laatste ontwikkelingen.

 • (Complexe) bedrijfsinformatie visueel helder maken.

 • Robuust inrichten en mooi weergeven van slimme e-learning.

 • Zorgen uit handen nemen van websitebeheer en -onderhoud.

 • Ingewikkelde boodschappen eenvoudig overbrengen.

 • Hoe blijf je als bedrijf modern en adequaat zichtbaar, zowel online als fysiek?

Brainstormsessie

Brainstormsessie

Met behulp van een brainstorm brengen we in kaart wat de kernwaardes zijn van het bedrijf en wat de wensen zijn met betrekking tot de media uitingen van het bedrijf en de gewenste doelen.

 • ITijdens de brainstorm maken we een stappenplan

  Waar te beginnen is vaak lastig als je voor het eerst een bedrijf start. Tijdens de brainstorm kunnen we samen een stappenplan maken

 • IMedia uitingen worden bepaald

  Welke media uitingen zijn geschikt en haalbaar om in te zetten? In de brainstormsessie kunnen we samen de mogelijkheden doornemen en bepalen.

 • IVerhaal en doelgroepen stellen we vast

  Wat is jouw verhaal als ondernemer? En welke doelgroep wil je bereiken en hoe ga je dat doen? Belangrijke vragen die ter sprake komen in de brainstormsessie.

Mediaplan

Mediaplan

Een mediaplan is een waardevol instrument om je marketing- en communicatie-inspanningen effectief en efficiënt te plannen, uit te voeren en te optimaliseren. Het helpt je om je doelgroep beter te bereiken en de impact van je boodschap te vergroten. Door middel van een mediaplan kun je je budget efficiënter inzetten en de kosten beter beheersen.

Wij helpen een passend en compact mediaplan op te zetten met actiepunten voor het komende (half)jaar.

Media ondersteuning

Media ondersteuning

Het is niet altijd mogelijk om alle media-uitingen binnen de organisatie zelf te regelen. Daarom ondersteunen wij bedrijven op het gebied van online en offline media. Vanaf enkele uren in de maand kunnen wij een organisatie op mediagebied ondersteunen.

Wij kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld social media berichten, webcontent & media campagnes.