Sinds 2006 een betrouwbare partner

Al 18 jaar helpen wij organisaties, bedrijven en zelfstandigen bij het inzetten van creatieve technologie en andere online / offline uitingen.

Nauwe samenwerking met klanten, focus op een meer dan tevreden eindgebruiker en robuuste oplossingen zijn belangrijke pijlers van onze werkwijze.

Op die manier verblijden we al sinds 2006, gevestigd in Alphen aan den Rijn, onze klanten met interactieve websites, creatieve huisstijlen, slimme e-learning en geavanceerde webapplicaties.

Buro In Petteau - kantoor

Wat wij maken

  • Onze websites bewegen mee met de laatste ontwikkelingen.

  • (Complexe) bedrijfsinformatie visueel helder maken.

  • Robuust inrichten en mooi weergeven van slimme e-learning.

  • Zorgen uit handen nemen van websitebeheer en -onderhoud.

  • Ingewikkelde boodschappen eenvoudig overbrengen.

  • Hoe blijf je als bedrijf modern en adequaat zichtbaar, zowel online als fysiek?

Ons verhaal

Sinds de oprichting van Buro In Petteau in 2006 door Hinse van Dijk en Margje Willemsen, streven we ernaar om succesvolle en vernieuwende projecten te realiseren voor onze gewaardeerde klanten. Vanuit ons prachtige monumentale pand, ‘Vaartzicht’, gevestigd in Alphen aan den Rijn, bieden wij eerlijk advies en leggen we de nadruk op realistische en duurzame oplossingen die daadwerkelijk het verschil maken.

Met een brede expertise op het gebied van weboplossingen, logo-ontwerp, verpakkingen, brochures en huisstijlen, hebben we diverse projecten uitgevoerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Van het ontwikkelen van e-learning systeem voor een ziekenhuis tot het creëren van een visuele identiteit voor een kapperszaak, we hebben ervaring in uiteenlopende sectoren.

Buro In Petteau - kantoor

Kennis maken

Margje Willemsen, MA Bdes

Margje Willemsen, MA Bdes

Initiatiefneemster en creatieve brein achter Buro In Petteau. Studeerde eerst Grafische Vormgeving & Typografie (Bdes) aan de Kunstacademie in Den Haag en daarna Nieuwe Media & Digitale Cultuur (MA) aan de Universiteit Utrecht. Creatief en een tikkeltje alternatief.

Zorgt ervoor dat bedrijven een geweldige (unieke) uitstraling krijgen vanwege haar frisse blik op de wereld. Haar guilty pleasure: doet aan font shopping. Valkuil: altijd perfectionistisch, ook als het écht niet moet.

E: margje@inpetteau.nl
T: 06-16010769

Digitaal visitekaartje:
https://buroinpetteau.bizzerd.com/willemsen

Hinse van Dijk, MSc

Hinse van Dijk, MSc

Mede-oprichter en -eigenaar van Buro In Petteau. Studeerde Informatiekunde (BSc) en Business Informatics (MSc) aan de Universiteit Utrecht. Houdt zich al sinds zijn whizzkid-periode al bezig met het maken van websites.

Focust zich altijd het liefst op een perfecte gebruikerservaring. Heeft iets met snorren. Regelt de retrogames bij de DoMiBo. Valkuil: neemt vastbijten in projecten soms iets te letterlijk.

E: hinse@inpetteau.nl
T: 06-29731155

In Petteau staat voor…

Icoon Creativiteit

Creatieve oplossingen

Wij denken in mogelijkheden

Icoon Doeltreffend

Resultaatgericht

Efficiënt & doeltreffend

Icoon Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Een goed gesprek & meedenken

Icoon Opstarten

Een succesvolle start

Nieuw merk in de markt zetten